favicon hast architect brugge

Hast Architect werkt uw architectuurontwerp in regio Brugge uit volgens de deontologie en in nauw overleg met de bouwheer. Ons takenpakket start met het in kaart brengen van uw wensen en eindigt met de oplevering en de nazorg.

Architect voor uw nieuwbouw en renovatie

Graag werken we met u samen om de krijtlijnen van uw project uit te zetten. Hiervoor houden we rekening met uw persoonlijke stijl en concrete wensen. Openstaande mogelijkheden vullen we volgens eigen inzicht in. Dit toetsen we ook af aan de mogelijkheden van het perceel en/of de bestaande constructie.

We vertalen de specifieke wensen van de bouwheer naar een concreet realiseerbaar project, waarbij we eveneens belang hechten aan functionaliteit, optimaal ruimtegebruik en een coherente samenhang met de omgeving. Ook het budget verliezen we niet uit het oog. Als architect leggen we de nadruk op een degelijke materialisatie. Dit doen we aan de hand van een traditionele bouwmethodiek met innovatief ecologisch materiaalgebruik.

Ontdek onze realisaties

Onze projecten lopen van een kleine verbouwing tot een kleinschalige appartementsbouw. De combinatie van een residentiële met een commerciële invulling behoren hierbij tot de mogelijkheden. Het bouwprogramma krijgt vorm door onze eerlijke en strakke vormgeving. In het geval van een verbouwing gebeurt dit steeds met respect voor de waardevolle bestaande elementen. Hieruit volgt steeds een uniek project met een eigen identiteit.

Let's meet!

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of vraag ons naar een concreet voorstel.